pentru ca…

Se spune ca iubesti o data in viata, o singura iubire.Atunci.. cum se face ca suferim la orice despartire?

Poate pentru ca nu suntem destul de maturi sa ne dam seama cand am gasit dragostea/iubirea adevarata.O data cu varsta,ne maturizam si psihic,dar dragostea te prinde in mrejele ei si nu poti sa spui nu,nu ai curajul sa incerci sa o intelegi pur si simplu te lasi purtat de val.

Dragostea e ca un joc pe care daca l-ai dezlegat e ca si cum nu mai poti iubi cu adevarat.

Dragostea atinge cote infinite,nu poti sa stii totul despre ea,de  multe ori ea minte.

Si incerc sa ma axez doar pe raspunsurile la intrebare.Insa mi-e greu.Imaginatia e prea mare.Fiecare lucru se naste din altceva.

Suferinta se naste din puterea de a iubi,sau a incerca sa iubim iluzii,vise,persoane.Suferim pentru ca nu suntem in stare sa intelegem sfarsitul.Vrem lucruri infinite care nu pot dura insa pana la infinit.Ne-am obisnuit cu povestile copilariei,unde mereu acel “the end” e un “happy end”.Deci nu conteaza ce facem,dragostea ne arata ca indiferent de varsta,in inima tot copii ramanem.Si dragostea o pastram tot in inima,deci se leaga,nu?

Uram despartirile pentru ca sunt de ajuns lacrimile cerului ca sa le mai adaugam si pe a noastre.Si rememberr ceva.: daca ajungem sa plangem pentru cineva,inseamna ca nu merita.Deci de cate ori in viata ai suferit dupa persoane?Ei.dde data atatea ori iti poti da seama ca nu a meritat.

Si pentru simplul fapt ca iubim,nu inseamna ca trebuie sa si suferim.Deci nu conteaza ce simti de fapt.Fa doar ce-ti dicteaza inima!Asta o sa fie mereu cel mai bine pentru tine!

Advertisements

3 thoughts on “pentru ca…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s