Ochii lor se intalnesc in noapte.(realitate fictiva)

[ultima parte.]

Intr-una din zile insa cand iesi in sfarsit putin afara sa ia aer vazu pe o banca doi indragostiti.Zambetul ei inocent o dadea de gol.Si-ar fi dorit sa aiba si ea parte de asa ceva.De o dragoste ca in filme,de o iubire ca in povesti.Stia insa ca povestile nu exista iar iubirile reale sunt ascunse foarte bine.Nu le gasesti usor,uneori nu le gasesti deloc.

Trecand pe acolo zambetul i-a pierit.Erau acei ochi.Era Jake.In bratele tinerei respective se afla tot ce ea crezuse un timp ca ar putea fi al ei.

A fost puternica insa.Obraznica si prefacuta cum era de obicei in situatiile astea a mers cu fruntea sus,nu a privit inapoi.Ura totul in momentul acela.Totul.Dar el el e acel ceva ce inlocuia totul.Pe el nu il putea uri.Si avea motive.Chiar avea.

Sau poate nu.

O minte invaluita in misterele iubirii imposibile plina de pulbere pline de dezamagiri sa fie ratioanala?

I se parea ca totul s-a daramat usor,visele s-au spulberat,nimic nu mai este simplu,nimic nu mai este la fel.A incercat sa fie puternica.Pana intr-un punct i-a iesit.Dar sa se prefaca o viata intreaga doar pentru ca nu a stiut ce a vrut?Nu.S-a hotarat sa isi adune piesele usor si sa inceapa totul in alt decor.Si totul in jur era fals si ea nu a sesizat,totul in jur parea frumos,adevarat..pacat.S-a inselat.Se mai intampla,nu?Viata e nedreapta daca ramai jos.

Trebuie sa mearga mai departe.

De ce oare a crezut ca poate avea mai mult?

Doare.Nu poate da timpul inapoi.

Paharul cu sperante,vise,iluzii,priviri s-a umplut si..s-a spart.

Si..si.. se simtea data afara din povestea ei,din jocul ei,data afara din ceea ce a crezut ca e doar visul ei.Regulile au fost incalcate,regulile nici n-au existat.El a jucat cum a vrut si a castigat.Si castelul ei din nisip a fost luat de mare..A fost luat de vantul primaverii,a fost luat de o alta ea,intr-o alta seara cu priviri cuceritoare si zambete ce inseala.

A reusit sa se reinventeze,sa redevina Lys cea pe care o stiau toti.

A castigat razboiul ei cu lumea.Cu dragostea.Cu ceea ce credea ea ca inseamna dragoste.

Lys era puternica.Era puternica.

Si visa neincetat la parfumul lui intaparit in parul ei,la cuvintele lui dulci soptite la ureche,la diminetile impreuna,la imbratisari,la sarutari,la mangaieri,la el…la acel el…acel el.La acei ochi.Ochii lor se vor reintalni in noapte.

-Sfarsit-.:x

Advertisements

2 thoughts on “Ochii lor se intalnesc in noapte.(realitate fictiva)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s