Nu e minunat?

Adolescenta timida a carui maini micute nu ezitau sa tranteasca usa de la clasa in fiecare dimineata plictisitoare in care doar mirosul de cafea cu lapte parea real nu mai parea timida atunci cand isi punea senzualitatea pe tocuri si isi  lasa soldurile sa se unduiasca usor in ritmurile vantului cald de primavara.

Nu mai parea insa nici macar adolescenta atunci cand iti vorbea.Nu folosea expresii nemaintalnite ci pur si simplu folosea cele mai potrivite cuvinte in orice situatie.

Nu a spus “nu” drumului infinit al vietii <-Ai de gand sa-l parcurgi pe tot? -Pana cand ingerii ma vor opri!>,nu a spus “nu” nici viselor,sperantelor,dorintelor.

Nu ai cum sa nu te indragostesti  de zambetul ei pregatit mereu de buzele de buzele ei fin conturate sau de ochii ei caprui,mari cu gene ce ating suav la fiecare clipire sprancenele.

Fericirea molipsitoare a trupului ravasit de ganduri  o gaseai in trusa ei de machiaj ce nu-i lipsea niciodata din geanta.

Are inima inchisa intr-o sticla pe care a aruncat-o in marea uitarii alaturi de biletelul “Ia-mi inima,iubeste-o,intra in ea si intoarce-te la mine”. Faptul ca e adolescenta nu o ajuta cu nimic.Are momente cand se simte un copil ce are nevoie de o imbratisare,are momente cand trebuie sa fie matura,are momente cand i se interzice sa fie ea.

E mereu cea mai rationala si mai nebuna persoana dar isi pierde mintile in desert pe notele muzicale ale melodiilor orientale,isi pierde pasii pe nisipul fierbinte,isi lasa trupul mangaiat de Soare iar parul ei roscat e purtat de vantul intepator care duce ce se joaca cu buclele rebele le lipeste de pielea ei.

E micuta si totusi are un caracter tare.Daca trebuie sa fie fiara e fiara si  nu se sfieste ca pentru a-si apara prada sa  te calce in picioare. Iubeste iarna,vara,primavara,toamna,vede totul frumos si gaseste ceva bun in orice.

Nu e minunat cum o fiinta fara suflet in ea poate sa iubeasca si sa se prefaca ca tot ce doare poate fi uitat?

Advertisements

3 thoughts on “Nu e minunat?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s