Sa il sustinem pe Serban Huidu.:x

Blogul meu este fericit sa renunte la posturile despre dragoste,tristete,dezamagire etc pentru lucruri cu adevarat serioase de care ar trebui sa ne pese cu adevarat.

Sunt fana Cronica Carcotasilor:x si ii ador pe baieti pentru munca lor si pentru ca reusesc sa ne descreteasca fruntile in fiecare miercuri.Sunt absolut geniali si merita tot respectul nostru!

Cu totii stim insa ca fanii “Carcotasilor” stau, de doua zile, cu sufletul la gura din cauza accidentului produs pe o partie din Austria care l-a adus pe Serban Huidu pe patul de spital, in coma indusa.

“In timp ce medicii raman in continuare rezervati cu privire la starea sa de sanatate, iar Huidu este in plin proces de iesire din coma, intreaga Romanie se roaga pentru sanatatea acestuia. La randul lor, colegii din presa, ii dedica prima pagina a ziarelor de miercuri, furnizand informatii despre starea sa.”

Dovada ca sunt multi oameni care se roaga pentru el este acest site http://www.facebook.com/pages/Sa-Il-Sustinem-Pe-Serban-Huidu/151796358205907 [creat de Andrey Tudor http://www.facebook.com/Tudor94 caruia ii multumim>:d<].

Cu totii vrem sa facem ceva pentru el,ideile voastre sunt bine venite.Intentionam sa facem un filmulet care sa cuprinda felicitari create de voi,toti cei care il iubesc,il apreciaza sau poze cu cate un mesaj de bine,si orasul de unde sunteti.

Serban Huidu,intreaga Romanie este cu tine!Intoarce-te cat mai repede acasa!

Advertisements

3 thoughts on “Sa il sustinem pe Serban Huidu.:x

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s