Dezordine in sentimente.

partea I.

Rose privea pe geamul avionului.Avea privirea pierduta in norii ce acopereau varfurile ametitoare ale muntilor.Capul i se invartea;nu avea rau de inaltime dar avea atatea ganduri care ii inundase gandirea incat nu isi putea controla simtirile.Era totusi si la o altitudine mare,prefera sa creada ca asta era motivul starii ei.

Si intr-un final avionul ateriza pe pista.Cand da drumul centurii si se ridica de pe scaun simti un fior ce ii cutremura firea.Inchise ochii,respira incet si inainta cu pasi marunti spre usa.

Cobori scarile avionului si simti adieri calde de vant cum ii strapungeau obrajii rosii de la..caldura(nu era cald,dar se incapatana sa creada ca asta e motivul si nu emotiile).Pasea increzatoare dar cu o usoara teama.

Trecusera 5 ani..Lumea perfecta in care traise insa departe de toti cei dragi ei o plictisea.Si da,trecusera 5 ani.Plecase de acasa cu ganduri mari,isi indeplini visele,crescuse.Dupa ce isi lua bagajele se urca in primul taxi ce ii iesi in cale si porni spre casa.Si intr-un final ajunse..ajunse acasa.Ahh,cat iubea cuvantul asta.Si au urmat zile pline de emotia revederii,de lacrimi,de fericire,de entuziasm;au urmat nopti intregi de povesti.

Intr-o dupamiaza cand se afla singura in camera ei gasi ratacita pe sub pat o cutie.Cu mana tremuranda o deschise.Zambetul ei cerea lacrimi.Gasi in cutie o inimioara de plus,cateva fotografii si niste scrisori.Fotografiile intruchipau doi tineri care se imbratisau,care erau fericiti,care se sarutau,care se pierdeau unul in privirile altora.Duse fotografiile la piept,le stranse,inchise ochii inlacrimati si sopti:

-Chriss..Chriss..

Advertisements

4 thoughts on “Dezordine in sentimente.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s