Dezordine in sentimente.

partea LXXVII-a.

Ajunsa acolo se urca in avionul ce ducea spreNew York.

Timpul trecea mult prea repede.Isi stapanea lacrimile si incerca sa para puternica desi ar fi putut s-o distruga orice in acel moment.

S-a cazat la un hotel pentru o saptamana.Nu stia ce vrea sa faca,de ce a venit acolo,nu stia ce simte,nu stia ce sa faca ca sa-si revina.

“Imi pasa prea mult.Mult prea mult.Si da Chriss te iubesc.Oriunde ai fi sa nu uiti asta.Si daca vreodata ti se va face dor de mine te rog sa ma cauti;sper ca stii ca poti sa ma cauti.O sa fiu destul de proasta incat sa-ti acord inca o sansa.Sper doar ca tu sa ma iubesti de mult incat sa nu ma dai uitarii.Am fi putut construi atat de mult impreuna”

“Deci a plecat.. nu a venit cu mine dar a plecat din cauza mea.Oare unde?Unde sa te caut acum?Unde sa te mai caut acum?”

 

                                          Jurnalul inimii Lui

Mai devreme sau mai tarziu o sa va regasiti.Stiu asta,simt asta.Am simtit asta cand eram lipita de inima ei.Mi-a spus ea asta.Intr-o zi o sa ne regasim.Niciuna din noi nu poate trai fara cealalta.Sper sa intelegeti si voi asta.Va purtati prosteste si nu ajungeti la niste compromisuri fara sa va raniti.De ce?

 

                                      Jurnalul Inimii ei

As putea sa scriu o carte despre cum ma strapungi cu cate un pumnal atunci cand refuzi sa ma asculti sau cand iei prea in serios ce-ti spun.Echilibru..unde e?Plangi,din nou.Bucura-te de tot ce iti poate oferi orasul acesta.E frumos,o sa-ti placa.Simt eu asta.Si o sa-l regasesti oricum.Voi nu sunteti facuti sa va uitati sau sa traiti fara sa va consumati iubirea.

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

One thought on “Dezordine in sentimente.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s