Dezordine in sentimente.

partea LXXX-a.

“In cazul in care te voi gasi,in cazul in care Cel de Sus ma iubeste destul de mult incat sa mi te aduca iar in cale oare voi fi in stare sa te tin aproape de mine pentru tot restul vietii mele?”

Inca incepatori in viata,inca lipsiti de experienta desi aveau impresia ca le stiu pe toate se luptau cu o absurditate pe care nu as putea sa o descriu in cuvinte.

Trrrr!

Chriss raspunse la telefon prompt dar nu apuca sa spuna  ceva pentru ca vocea de la celalalt capat al convorbirii il coplesea.

-Te rugasem sa ma distrugi cu iubire… ai luat-o prea in serios.Am fost o proasta.Recunosc.Trebuia sa te ascult,sa te sustin,sa plec cu tine.Nu,m-am incapatanat sa … sa nu stiu.Nu stiu ce am vrut sa demonstrez si cui dar nu mi-a iesit.Acum sunt departe de cei dragi mie,sunt departe de tine Chriss.Si mi-e greu dar nu am nici cea mai vaga idee in legatura cu ce as putea sa fac.Te-am sunat pentru ca nu pot sa nu te sun.Te-am ranit,m-am ranit,unul din noi a gresit probabil mai mult decat celalalt si nu trebuia sa las nimic sa intervina intre noi.Poate nu am destula incredere in tine desi nu mi-ai dat niciun motiv,poate nu te merit.Chiar iubitule,poate nu te merit.

-R..

-Nu,nu taci.Lasa-ma sa-ti vorbesc eu.Te-as strange in brate si te-as saruta in momentul asta dar nu am cum.Iarta-ma ca imi ascult orgoliul mai mult decat imi ascult inima;nu e prima data cand fac tampenia asta iar tu stii.Iarta-ma ca te-am sunat acum,iarta-ma dar te iubesc!

-Rose zi-mi unde esti.Si eu am nevoie de tine si sunt sigur ca stii asta.Eu sunt fericit doar langa tine,te vreau langa mine,vreau..Rose mai esti?

Insa Rose inchisese de mult.

-Doamne,nu!De ce eu?De ce din nou?Daca nu as sti ca e undeva in lumea asta si ca ii este dor de mine m-as arunca in momentul asta de la etaj si as cauta-o printre ingeri.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s