Tu ai fi in stare?

Nu ajungi sa te cunosti destul de bine pe tine dar te-ai gandit vreodata cum ar fi daca ai sti totul… dar absolut totul despre o alta persoana din jurul tau?Adica sa stii toate lucrurile dragute,frumoase,toate chestiile dezgustatoare,toate gandurile,tampeniile,sentimentele,vorbele,dorintele,fanteziile,nemultumirile,totul!?

Oricat de absurd ar suna mie mi s-ar parea genial!As simti ca traiesc o viata dubla; as avea problemele mele compesate cu bucuriile pe care le-as sti de la acea persoana si invers – ar fi un echilibru perfect intre doua vieti.

As avea ocazia sa traiesc de 2 ori!! in 2 moduri diferite.As invata sa iubesc in 2 moduri,as sti sa plang altfel;as vedea lumea  prin 4 ochi nu ca voi…doar prin 2!

As avea cele mai multe secrete,as fi un jurnal viu cu mii si mii de file!Mi-as iesi din minti de doua ori mai mult ca acum probabil si as uri fiecare faptura de doua ori mai mult in anumite momente si mi-as reveni la normal tot de atatea ori… si as avea de 2 ori mai multe regrete,de 2 ori mai multe nemultumiri.

Nu e ca as trai eu si pentru altcineva dar stiind totul despre cineva (printr-o lege fireasca nescrisa) te incarci  cu si mai multe emotii si fleacuri.

As realiza probabil… de-abia atunci …ca intr-adevar asta e realitatea pe care o vedem/traim  cu totii; as constientiza ca limita normalului este aceeasi pentru toti,ca nebunia exista in fiecare doar ca multi o ascund,ca nimic nu e frumos de la inceput dar poate sa fie!

Si nu,nu vad doar partile frumoase!Nu exista parti frumoase sau urate a unei fiinte umane.Exista doar oameni.

Ar fi momente cand as primi lovituri din ambele parti.

Si ce??nu asta inseamna practic arta de a supravietui in jungla pe are tot noi am creato?

Un adevarat erou nu e cel care zboara sau  mai stiu eu ce;e cel  care isi infrunta si isi traieste viata indiferent de cat de grea sau nesuferita poate parea uneori.

Eu as fi curioasa sa stiu totul despre cineva.

Tu ai fi in stare?

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s