Voi baietii.

Din categoria “Fetele sunt greu (sau chiar imposibil) de inteles”  sa facem un exercitiu de a va intelege pe voi, baietii!Usor ca ‘buna ziua’ nu? S-o credeti voi!

Nu sunteti greu de inteles sau de descifrat dar aveti un talent de a nu dezvalui totul incat uneori o luam razna; and yes we put the blame on you!

Nu ne dam seama ce ganditi pentru ca mereu spuneti altceva; nu stim ce simtiti pentru ca nu aratati; nu stim la cine tineti pentru ca… pentru ca nu stim!

Sunteti complicati in cel mai dulce mod posibil si nu aveti idee cat apreciem asta!Sunteti simpatici si uneori v-am lua la palme doar doar o sa ne strangeti in brate (nu o sa opunem rezistenta pentru ca asta e de fapt ce ne dorim).

Vreti prea multe si faceti prea putine.Va plac toate dar va ganditi doar la una.Sunteti cei mai curajosi dar stiti ce este frica.Nu plangeti niciodata dar cunoasteti sentimentul de durere.Iubiti aventurile dar urati aventurierele.

‘Va iubeste femeile’ pentru tot ce sunteti,pentru tot ce nu sunteti,pentru tot ce aratati,pentru tot ce spuneti,pentru tot ce ganditi,pentru tot ce iubiti,pentru tot ce faceti,pentru tot ce stiti,pentru … tot!

Nu ne intelegeti? Foarte bine! nu va intelegem nici noi!

Nu stim daca sunteti indragostiti sau iubiti prea mult atentia, nu stim daca suntem ‘singura’ din multe altele sau ‘alta’ din cele multe si singure, nu stim aproape nimic.Si totusi…  cand suntem in bratele voastre, cand ne sarutati, cand ne vorbiti, cand ne zambiti, cand ne priviti … nimic din toate cele de mai sus nu mai conteaza!

Nu mai inteleg cine pe cine nu mai intelege.Dar cand e sa va iubim… si cand va spunem asta, credeti-ne ne-a luat mai bine de o luna sa prindem curaj si e pe bune.

Rupeti-ne inima in bucatele, indulciti-ne cu minciuni, ignorati-ne, urati-ne; o sa va iubim dincolo de orice obstacol care apare in calea noastra!

Si ajungem din nou la iubire care vine de undeva departe si care ne leaga.

Advertisements

3 thoughts on “Voi baietii.

  1. Frumos articolul, si adevarat (pe de o parte), dar marea “problema” a voastra, a fetelor e ca nu stiti sa va alegeti baietii. Imi pare ca voi alegeti dupa 2 criterii: 1) Sa fie prost si 2) Sa fie urat (sincer cam asta am observat ca e tendinta in randul fetelor). PS: O parte din ce ai scris se potriveste si pentru voi fetele, deci am putea spune ca e un adevar universal valabil pentru ambele sexe ;). Peace !

    • Da, binenteles ca e un adevar universal, nu neg asta; ba mai mult recunosc ca noi fetele suntem mult mai complicate… uneori fara rost.Iar criteriile difera de la fata la fata.In cazul meu de ex nu sunt valabile dar stiu fete care se ghideaza dupa ele deci nu o sa te contrazic.Anyway,thanks :*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s