un nou inceput !?

Ii multumesc blogului meu ca exista in aceasta seara de vineri cand stau in casa deoarece e iarna in martie !!
E de-a dreptul frustrant cum am inlocuit tocurile cu papuceii de casa si vodka cu ceaiul – nici nu mi-am dat seama cand am fost lovita de aceasta mirobolanta raceala, caci despre ea este vorba dar se mai intampla.
O sa imi cer din nou scuze ca nu am mai scris… timpul isi pune serios amprenta pe ceea ce fac!

Si acum ca am terminat cu introducerea sa trecem la cuprins. In mod normal vorbesc despre dragoste ( e plin blogul asta de dulcegarii si povestioare inspirate mai mult sau mai putin din realitate) dar cred ca a venit vremea -suna atat de matur chestia asta- sa trecem la lucruri serioase. Pe mine de exemplu ma framanta tot mai des intrebarea “Ce o sa fac dupa ce termin liceul?”. Si nu e vorba ca nu stiu ce vreau…ci nu stiu unde – adica daca sa plec sau sa raman si de ce.
Stiu sigur ca nu sunt si nu voi fi singura persoana cu aceasta dilema. E dorinta de a evada din lumea asta, de a pleca, de a demonstra lucruri, de a te descura singur, de a cunoaste oameni noi… de a regreta, de a iubi alte chestii, de a vedea altceva, de a auzi alte voci, de a… who knowwwwssss
paranteza: nu garantez ca ce scriu in momentul asta are logica. inchid paranteza
Ideea e urmatoarea: asculta-ti inima! Fii fericit/a! Traieste clipa!
Merg pe principiul ca e mai bine sa regreti ceva ce ai facut decat sa te intrebi toata viata ‘cum ar fi fost daca..’. Mereu va exista ceva ce va ramane in urma, mereu vor exista persoane extrem de dragi pe care le-ai lua cu tine, mereu vor exista piedici.
Si desi totul e mai mult decat clar, nu sunt sigura ca pot sa fac asta. Personal, mi-e frica de acest nou inceput, ma sperie faptul ca nu stiu cum se vor schimba lucrurile, ma sperie totul.
Imi doresc ca macar o persoana din cele ce vor citi asta sa-mi spuna “nu esti singura!!” ; in fond… si ziua de maine in sine e un nou inceput.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s