Iubesc

Iubesc. Iubesc tot ce ma inconjoara. Iubesc lucrurile din jurul meu, iubesc tot ceea ce mi se intampla pentru ca nu degeaba se intampla, iubesc oamenii din jurul meu.
Iubesc dansul – iubesc dansul pentru ca ma defineste ca om, pentru ca ma face sa simt ca am un rost, pentru ca imi sterge orice urma de tristete de pe fata, pentru ca as putea face asta 24/24, iubesc dansul pentru ca e singurul lucru pe care il fac si cu dragoste si cu pasiune si cu placere si cu bucurie si cu tot, iubesc dansul pentru ca nu as fi capabila sa iubesc altceva.
Da, am avut o zi extraordinara in care am dansat. De fapt, am avut o saptamana minunata (era si timpul…) in care am facut destula miscare astfel incat sa am energie pentru 2 luni!!
De obicei scriu cand vreau sa transmit ceva anume; ce vreau eu sa va spun in seara asta nu e neaparat faptul ca eu iubesc dansul ca o nebuna ci ca daca aveti un lucru pe care iubiti sa il faceti luptati pentru el! Nimic nu e imposibil iar visele chiar devin realitate. Totul sta in vointa si munca!
La vida es un carnaval!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s