zu-zu-zumba(r)

*zumba(r) class – 10 iulie 2013*
am fost intrebata daca ma aflu acolo tintuita pe scaun langa boxa sa analizez sau sa dau note; am inceput sa rad si cumva cu regret am spus “da” si atat (din cauza examenelor -a bacului si a admiterii- am luat o pauza de la una dintre cele mai frumoase activitati :Zumbaaaa(r)!)
Imi era dor si inainte dar dupa ce i-am privit pe ei -oamenii la care tin ca la o familie- sentimentul s-a amplificat.

Dale sexy zumba(r), dale sexy zumba(r)!

La fel de energici cum ii stiam, purtand cel mai de pret accesoriu si singurul ce poate fi folosit in dans -zambetul- s-au lasat purtati de melodiile cu ritmuri ce nu te lasa sa stai!

Asa cum spunea si domn’ instructor nu exista incepatori sau avansati, e o lume draguta in care intra oricine si totul se invata pe parcurs! Nu s-a inventat nota pe care o meritati dragutilor pentru bucuria cu care veniti la sala si dansati sau tipati (caci este si asta o forma de eliberare de stres- tot vorba profului).

Tranquilos biniditat zumbistii urmaresc cu atentie miscarile si nu renunta pana nu le iese!
*se mai zaresc pe ici pe colo priviri incruntate sau expresii uimite dar se trece peste, la zumba(r) nu se sta, se danseaza!

Si da, totul se datoreaza persoanei care reuseste sa transmita destula emotie si bucurie incat toti ochii sunt atintiti asupra lui si a coregrafiilor pe care le face si pe care ajungem sa le si visam!

pentru necunoscatori instructorul e Paul si e singurul vinovat pentru faptul ca noua nu ne place zumba(r) ci iubim zumba(r)!

Advertisements

One thought on “zu-zu-zumba(r)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s