“When you get what you want, but not what you need…”

Am tot vorbit in postarile mele de dorinte – referitor la asta…Ti s-a intamplat vreodata sa primesti ceva ce iti doreai de mult si sa iti dai seama ca nu aveai nevoie de asta de fapt?

vorbim aici de lucruri marunte: de un loc de munca bun, de o casa, masina etc. Avem cu totii nevoi! (si nu, nu sunt lucruri pe care sa le primim pe ochi frumosi… asta daca nu cumva ochii noastri poarta si un nume cu greutate)

Asadar luam un exemplu simplu si concret pe intelesul tuturor: ti s-a intamplat sigur sa fii trist/a, dezamagit/a si sa ai nevoie de o imbratisare… si o ciocolata dar in primul rand o imbratisare! si apare o persoana care te imbratiseaza si pentru 5 secunde esti fericit/a pentru ca asta iti doreai! iar mai apoi colturile gurii te tradeaza iar ochii cauta intrebatori pe acel CINEVA! nu de orice imbratisare avem nevoie uneori, ci o de imbratisare din partea unei anumite persoane!

Motivul nu-l vom sti niciodata. Anumiti oameni au un efect de calmant asupra noastra. E ca senzatia aia din zilele de vara: simti ca nu mai ai aer pentru ca e prea cald si incepe ploaia!

Sunt multe exemple, foarte multe!

Ideea e ca trebuie sa ne gandim bine atunci cand cerem! Oamenii isi dau seama de lucrurile pe care le vrem dar nu pot ghici de ce avem noi nevoie! si nu sunt toti psihologi, si nici macar psihologii nu-si dau seama uneori!

Omul e o enigma! dar orice om poate vorbi, sau poate scrie sau poate desena cu degetul in aer

-e un subiect dragut si interesant ce merita dezvoltat asa ca o sa revin cu o completare

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s