cand viata iti impune limite, depaseste-le!

Pare imposibil? Nu este deloc. De fapt, traim intr-o lume in care nimic nu mai este imposibil daca TU crezi in asta! E exact ca in cazul oamenilor care au vise si sperante tot timpul; cei nebuni care merg pana in panzele albe pentru ce isi doresc o fac! Cei care isi asculta vocile interioare ( pe numele lor : Frica de esec, Lenea si Parerile proaste a oamenilor din jur) raman o viata intreaga cu regrete.

Cand ajungi undeva in varf (fie ca vorbim de cariera, fie ca vorbim de relatii), nu te opri gandindu-te ca nu poti mai mult! Ceea ce tie ti se pare a fi o limita ar putea fi doar o alta oportunitate spre ceva mai bun! Nu putem sa numim asta lacomie atata timp cat fetele noastre fericite ii fac si pe altii fericiti- si crede-ma ii fac! Sa imparti cu cei din jurul tau inseamna fericire. Sa-ti depasesti limitele inseamna fericire. Orice poate insemna fericire daca stii din ce perspectiva sa privesti.

Viata mereu ne va oferi limite. Dar limitele sunt ca si regulile… sunt acolo pentru a fi incalcate, depasite.  Tine doar de tine sa reusesti!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s