ATELIERE a ajuns la cea de-a VI-a ediție

Pentru ca sunteti tineri, frumosi si talentati, am incredere ca nu veti rata cea de-a VI-a editie a Atelierelor. Fie ca priviti asta ca pe o ocazie de a cunoaste oameni noi, fie ca pe o oportunitate de a invata lucruri noi nu aveti voie sa lipsiti! 🙂

” PRIME Iași organizează și în această primavară proiectul ATELIERE, constituit din trei workshop-uri ce se desfășoară simultan, susținute de specialiști din domeniu. Cea de-a VI -a ediție aduce în atenția studenților pasionați de Relații Publice și Publicitate domeniul copywriting-ului. Tema proiectului- Copywriting: meserie sau talent? le va oferi studenților posibilitatea să-și completeze experiența scrierii de texte publicitare și să afle cât mai multe despre posibilitățile de manifestare a abilităților înnăscute. Totodată, domeniul incitant, încă neexplorat, va constitui contextul favorabil al desfășurării unor workshop-uri eficiente, cu o parte teoretică și una practică. Participanții vor simula, așadar, munca unui copywriter și vor afla ce anume presupune aceasta, care sunt calitățile ce îl pot face un profesionist. Speakerii acestei ediții Ștefan Negoiță, Raluca Gavrilescu și Oana Filip le vor oferi studenților șansa de a afla cât mai multe despre copywriting și posibilitatea de a exersa un talent, de a acumula unele cunoștiințe teoretice pentru a deveni un adevărat profesionist în acest domeniu.

 

Studenții pasionați de copywriting sunt așteptați, odată cu începerea înscrierilor, să completeze formularul de pe pagina oficială a proiectului. În cadrul fiecărui workshop există un loc gratuit în urma acceptării provocării lansate de PRIME Iași. Mizăm pe creativitatea participanților pentru conceperea unui slogan în cadrul unei campanii de lansare a unui produs inexistent pe piață, berea la plic. Acest exercițiu, dincolo de beneficiul direct, va fi un prim pas către provocările acestei ediții. Până la urmă, o să vorbim despre lumea fascinantă a copywriting-ului.

Persoană de contact: Responsabil Promovare Ateliere Simona Poclid e-mail: simonapoclid@yahoo.com

Telefon:0748 583 715″

10154758_627551280646630_2015585483_n

Recomand cu caldura!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s