same love

Imi asum riscul de a fi judecata pentru ceea ce voi scrie acum. Sunt de acord, ii sustin, ba mai mult, eu le-as oficializa casatoriile daca as putea!

Da, e vorba de oamenii de acelasi sex care se iubesc, se imbratiseaza, au relatii si sunt a naibii de fericiti impreuna! Nu pot sa inteleg conceptiile lumii in care traiesc!

Suntem inainte de orice oameni cu totii. Orice om are dreptul sa iubeasca, sa fie iubit, apreciat, respectat… orice om! Permitem atatea lucruri ingrozitoare sa se intample dar ne uitam urat daca vedem 2 baieti sau 2 fete tinandu-se de mana. Se spune ca ne-am nascut cu un scop, ca Cineva ne-a lasat pe pamantul asta cu un scop. Inseamna ca stie mai multe decat stim noi.

Uram sa fim judecati dar judecam. Nu ne place sa fim atent analizati pe strada dar noi o facem. Ne transformam incetul cu incetul in oamenii pe care noi insisi in mod normal ii uram. In niste oameni ipocriti, care se lasa condusi de instincte si care vorbesc fara sa stie ce.

Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar nu putem sa interzicem oamenilor unul dintre cele mai frumoase lucruri- iubirea.

Mie imi place sa vad oameni fericiti in jurul meu. Nu-mi pasa ce fac, ce secrete ascund (cu totii le avem), cu cine isi petrec timpul, suntem aceeasi.

Am inceput sa scriu articolul asta in urma unui filmulet pe care l-am atasat mai jos si a unei postari de pe tumblr. In filmulet este vorba despre cum ar fi lumea daca noi am fi in minoritate iar in postare despre un preot care vorbeste despre asta. Atata timp cat nu aruncam in oameni cu pietre pentru ca divorteaza ( caci si asta e un pacat in Biblie) nu avem cum sa aruncam in oamenii de acelasi sex care sunt pur si simplu fericiti cu ei insisi.

Feel free to love! Share if you agree! 🙂

“I went to church with my family tonight and the pastor said something that I think every Christian should hear

 • Pastor:Now, according to a few passages in the bible, homosexuality is a sin.
 • Couple of older males in the audience:Amen!
 • Pastor:Now, wait, I’m not finished.
 • Pastor:You know what else the bible defines as a sin? Divorce.
 • -uncomfortable silence-
 • Pastor:There are countless passages that talk about how divorce is wrong, and that there are consequences to getting a divorce, such as the wife should be stoned.
 • Pastor:Yet, I witnessed a divorce just this morning. And I gotta tell you, it was heartbreaking, but I definitely didn’t attempt to throw rocks at the wife, even though she was the one who filed for divorce.
 • Pastor:We choose to overlook the consequences of divorce because time has proven that they’re inhumane and cruel.
 • Pastor:The bible doesn’t say anything about the consequences of a homosexual lifestyle. Yet, we seem to be spearheading a campaign to ruin the lives of people we don’t even know.
 • -the pastor shifts a few notes around-
 • Pastor:The bible states to love thy neighbor. That’s it. There are no other rules or restrictions to that passage.
 • Pastor:So, we as a church family have to support equality with a smile on our face. THAT is the true Christian way. “
Advertisements

4 thoughts on “same love

 1. Foarte grotesc filmul!!! Cred ca asa va arata lumea peste cativa ani daca se legalizeaza casatoriile homosexuale. Oamenii normali vor fi priviti ca fiind anormali.
  Mi-ar placea sa stiu cum au avut copii cele doua “mame”. Trebuie sa fie si un barbat prin preajma pentru ca asa e firesc, asa e natural. Natura are legi bine definite si orice incalcare a lor duce la dezastru. Dumnezeu a lasat barbat si femeie ca sa se inmulteasca lumea!!! Oare cum am mai fi ajuns noi aici daca Dumnezeu ar fi creat doua Eve?! Dar nu se gandeste nimeni la asta! Tot ce intereseaza astazi sunt drepturile omului, dreptul la iubire, iubire care e inteleasa total gresit!!! Iubirea pentru aproapele inseamna sa-i deschizi ochii atunci cand il vezi ca greseste, iar nu sa-l incurajezi! Homosexualitatea este o disfunctie psihica, nu e ceva firesc. Acesti oameni, homosexualii, trebuie ajutati, indrumati pe calea corecta! Sunt sigura ca exista vindecare pentru homosexualitate, dar nu vrea nimeni sa recunoasca acest lucru pentru ca altfel lumea ar fi impiedicata de la moarte, de la moarte spirituala, si nimeni nu doreste acest lucru. Ne complacem cu totii in aceasta stare de compatimire a bietelor fiinte care nu vor decat sa-si traiasca viata. In loc sa-i ajutam sa duca o viata normala, ridicam pancarte care nu fac altceva decat sa-i ingroape mai rau in mocirla.
  Haideti sa ne trezim!!! Haideti sa deschidem ochii pentru a distinge CORECT intre bine si rau!

  • Tot respectul pentru parere dar argumentele nu sunt deloc valide 😀 Eu in aceasta postare mi-am spus opinia strict personala. Filmuletul e grotesc dar din alta perspectiva… E facut sa ne arate noua cum se simt cei care au relatii cu persoane de acelasi sex si cum ii privim noi. Suntem oameni cu totii, anumite lucruri nu pot fi controlate, cum ar fi pe cine si de ce iubim. Conceptul de bine si rau nu a fost creat datorita orientarilor sexuale existente. Si noi nu avem niciun drept sa judecam oamenii, ci Dumnezeu. Ca unii cred sau nu in el asta e alta poveste si nu trebuie dezbatuta aici. Homosexualitatea nu e o disfunctie psihica, oamenii aia chiar sunt normali si duc niste vieti chiar mai normale ca ale noastre! Singurii care trebuie sa se vindece suntem noi… sa ne vindecam de idei prost concepute.

   • In cele mai multe cazuri,homosexualitatea e o disfunctie psihica!
    Nu am nimic cu acesti…’oameni’…dar mi s-ar parea mega grotesc si de prost gust, ca un copil sa vada specimene de acest gen,cum isi manifesta ‘iubirea’ in public!
    Hai sa iubim normalul si frumosul, si sa nu incurajam psihopatii…(gen cei care participa la parada gay, nu mi se par deloc a fi oameni sanatosi la cap, cu o copilarie si un istoric normal!)
    Seara buna!

   • Dar nu cred ca e ok nici ca acesti copii sa creasca cu ideea ca “doar asa e bine” si in cazul in care isi dau seama la un moment dat ca preferintele lor sunt altele sa le fie frica, sa se ascunda, sa ajunga la depresii sau sa-si ia viata. sau e ok asa? Normalul nu e ceea ce zice toata lumea ca e normal. Normalul e ceea ce suntem fiecare; si frumosul la fel.
    Paradele gay s.a.m.d sunt doar modalitati de a ne atrage atentia – pentru ca judecam gresit si e normal sa-si ceara drepturile, vor sa nu mai fie priviti ciudat pe strada. Ce e rau in asta? E exact ca in cazul grevelor organizate de noi, ne dam cu pumnii in piept pt ca ni se pare ca ni se face o nedreptate. Exact asa e si cu ei.
    Si in ceea ce priveste istoria, acest subiect nu e o noutate!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s